GROEPSVERBLIJF BIJ DE ONTGINNER

Bij De Ontginner op het terrein zijn gasten die in groepsverband komen In 2018 ook weer van harte welkom mits ze bij ons een rustig verblijf willen hebben.
Ze kunnen komen in niet te grote groepen na overleg en mogen dan van nader af te spreken gedeelten  van ons terrein gebruik maken en ze kunnen op termijn onze huiskamer ook weer afhuren voor hun bijeenkomsten.
VANAF DIT JAAR KUNNEN ZE (met max. 30 pers) GEBRUIK MAKEN VAN 1 OF MEER VAN ONZE 5 TIPI’S IN VERSCHILLENDE MATEN ACHTERAAN OP ONS TERREIN: in 3 ervan mag een open vuurtje gestookt worden: Ze zijn zeer beperkt ingericht en kampeer- en slaapspullen dienen zelf te  worden meegebracht.

Onze Stichting N.A.R. is alleen nog een slapende stichting  maar ze blijft wel nog ingeschreven bij de KvK
De mogelijkheden voor heropstart ervan blijven bestaan en Oirschotsedijk 4 blijft de thuisbasis.
Voor mogelijke nieuwe initiatieven ter plaatse kunt U bij Ton en Ine terecht.
Bij De Ontginner op het terrein wordt de afkorting N.A.R. tegenwoordig  gebruikt als afkorting voor NATUURLIJK ALTERNATIEF RECREËREN.  De HUISKAMER van N.A.R.(privé-eigendom van Ton en Ine) wordt door de Ontginner gebruikt en daarin kunnen campinggasten en eventueel ook derden elkaar regelmatig ontmoeten en van daaruit kunnen in overleg activiteiten worden ontplooid ter plaatse of in  de nabije omgeving voor o.a. natuur en medemens. Ook feestjes van gasten kunnen daarin en erbij gehouden worden. Verzorging van drank en etenswaren wordt in overleg via/met De Ontginner geregeld. Bespreek een en ander ter plaatse bij De Ontginner.

terrein links voor enkele tipi's, rechts bloemenweide hekwerk rond vijvers en bosaanplant eromheen centrale stroomkast met beplanting eromheen en erbij holle wilg wachtend op bestemming campingzicht op te koop staande hobbygrond  van 6000m2 tuin permacultuur aangelegd  en nu weer beschikbaar voor ??? tuin permacultuur aangelegd  en nu weer beschikbaar voor ??? rest-antiek en begroeiing rietmatschutting tuintje Alowieke en stal en woonwagentje in aanbouw gecamoufleerde opbergkoepel voor vaste gasten dierenverblijf/opslaghut  vooraan op te koop staande hobbygrond 6000m2
<
>
dierenverblijf/opslaghut vooraan op te koop staande hobbygrond 6000m2