GROEPSVERBLIJF BIJ DE ONTGINNER

Bij De Ontginner op het terrein zijn gasten die in groepsverband komen In 2017 ook weer van harte welkom mits ze bij ons een rustig verblijf willen hebben. Ze kunnen komen in niet te grote groepen na overleg en mogen dan van nader af te spreken gedeelten  van ons terrein gebruik maken en ze kunnen op termijn de N.A.R. huiskamer ook weer afhuren voor hun bijeenkomsten.

Onze Stichting N.A.R.(Natuurliefhebbers, Andersdenkenden en Reizigersvolk) heeft opnieuw haar activiteiten beëindigd en is in 2017 weer opnieuw een slapende stichting geworden zonder betalende donateurs. maar ze blijft wel nog ingeschreven bij de KvK
Pas als er weer duidelijke interesse voor blijkt te bestaan zal ze mogelijk weer actief worden.
Oirschotsedijk 4 blijft de thuisbasis.  De N.A.R. huiskamer wordt verder gebruikt door De Ontginner. Het bankrekeningnummer is inmiddels vervallen(per 1-1-2017)
Voor mogelijke nieuwe initiatieven ter plaatse kunt U bij Ton en Ine terecht
Bij De Ontginner op het terrein wordt voor afkorting N.A.R. tegenwoordig ook gebruikt als afkorting voor NATUURLIJK ALTERNATIEF RECREËREN.  De HUISKAMER van N.A.R. wordt door de Ontginner beheerd en daarin kunnen campinggasten en eventueel ook derden elkaar regelmatig ontmoeten en van daaruit kunnen in overleg activiteiten worden ontplooid ter plaatse of in  de nabije omgeving voor o.a. natuur en medemens. Ook feestjes van gasten kunnen daarin en erbij gehouden worden. Voor drank en etenswaren zorgen de gebruikers zelf. Bespreek een en ander ter plaatse bij De Ontginner.

terrein links voor enkele tipi's, rechts bloemenweide hekwerk rond vijvers en bosaanplant eromheen centrale stroomkast met beplanting eromheen holle wilg wachtend op bestemming overzichtsfoto voedselbosterrein vanaf campingrand permacultuur tuintje door Alowieke aangelegd permacultuur tuintje door Alowieke aangelegd rest-antiek en begroeiing rietmatschutting dierenonderkomen opbergkoepel achterin tuintje Alowieke en stal en woonwagentje in aanbouw bergplaats  vaste gasten(Alowieke) N.A.R. huiskamer: nu niet beschikbaar, later weer wel N.A.R. huiskamer: nu niet beschikbaar, later weer wel  voedselbosterrein vanaf campingrand met schuilhutje
<
>
terrein links voor enkele tipi's, rechts bloemenweide