3.3 HOUTEN CHALETJE

We VERHUREN OOK NOG EEN GEMEUBILEERD HOUTEN CHALETJE , geschikt voor 1 of 2 pers die tijdelijke woonruimte nodig hebben voor meerdere maanden en zonder inschrijving in de gemeentelijke basisadministratie: Alleen ter plaatse en in een persoonlijk onderling overleg te boeken tegen een vooraf met ons af te spreken huurprijs, afhankelijk van doel, gebruik, periode en aantal personen. Voor de geboekte periode is vooruitbetaling noodzakelijk en worden TB, stroom en gasverbruik maandelijks bijbetaald. Het is in totaal ca. 30 m2 groot en bestaat uit een entree met kookgelegenheid en koelkast, een woonkamer met aanrechtje en kachel, een zit-slaapslaaphoekje met een uitklapbare slaapbank;   opslagruimte/ computerruimte met achter een schot een eigen toilet. Voor douchen kunt U gebruik maken van de campingvoorzieningen.

KORTOM: We proberen in goed overleg op de Ontginner maatwerk te leveren: zowel wat betreft mogelijkheden, plaatsing, gebruik en betaling betreft, betaling altijd vooruit en met een borgsom van een maand huur.(kan ook maandelijks vooraf betaald worden).

ONTGINNER MOGELIJKHEDEN: Zijn altijd onvolledig VRAAG DUS BIJ TWIJFEL

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA
<
>
ons verhuurchaletje voor eventueel langere periodes