3 LANGDURIG GEBRUIK KAMPEERMIDDELEN

  • In sommige speciale gevallen kan van ons privé voor een langere vakantie of verblijfsperiode een kampeermiddel worden gehuurd, maar alleen voor gebruik ter plaatse bij De Ontginner.
  • Onze eigen kampeermiddelen mogen nooit elders worden geplaatst.
  • De huurprijzen daarvoor zijn verdeeld in de huurprijs van het kampeermiddel en de plaatshuur.
  • De Huurprijs van het kampeermiddel en de voorwaarden eromheen worden in goed overleg onderling vastgesteld, schriftelijk vastgelegd en ondertekend.
  • De prijs van de standplaats wordt hetzelfde berekend als die van een eigen plaats voor langere tijd voor een kampeermiddel van onze gasten.
  • EEN WAGEN(TJE) HUREN BIJ ONS KAN SOMS OOK OM BIJ UW EIGEN KAMPEERMIDDEL TE PLAATSEN VOOR LOUTER CREATIEVE DOELEINDEN OM BV ALS ATELIER TE GEBRUIKEN OF OM ER EEN AMBACHT IN EN/OF BIJ UIT TE OEFENEN. DE PRIJZEN DAARVOOR WORDEN ALLEEN IN ONDERLING OVERLEG TER PLAATSE VASTGESTELD, AFHANKELIJK VAN WEL OF NIET OOK EEN VASTE PLAATS HEBBEN, GEBRUIK, STAAT VAN DE WAGEN, GEBRUIKSDUUR, WEL OF NIET ZELF OP TE KNAPPEN EN OF ER WEL OF NIET OOK (INCIDENTEEL) IN OVERNACHT ZAL GAAN WORDEN.
  • EEN VAN ONS GEKOCHTE WAGEN MAG IN GOED OVERLEG BIJ ONS OP HET TERREIN OOK OPGEKNAPT WORDEN VOOR EEN IN OVERLEG VAST TE STELLEN HUURPLAATSPRIJS. (Natuurlijk alleen overdags en wel zonder buitensporige overlast voor andere gasten) Ons advies hierbij is voor N.A.R. hoofddonateurs gratis  en voor wat betreft materialen kunnen we U vaak met een en ander tegen een redelijke prijs vooruit of op gang helpen.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA DCIM100MEDIADJI_0029.JPG P4232155 Sticker_SVR
<
>
ons verhuurchaletje voor eventueel langere periodes