3.1 N.A.R. TOEN EN NU IN HET KORT

STICHTING  N.A.R. STAAT VOOR NATUURLIJK ALTERNATIEF RECREËREN In het verleden vanaf 2003 stond binnen Stichting N.A.R. de afkorting voor Natuurliefhebbers Andersdenkenden en Reizigersvolk.  Daarnaast is er nog een andere NAR, al vanaf 1999 waar de huidige stichtingsbestuurders toen ook bij betrokken waren en die nog steeds bestaat als Netwerk Alternatieve Reizigers.  
Een tijdlang is Stichting N.A.R. slapend geweest, maar nu is ze weer actief, maar niet meer op meerdere terreinen zoals voorheen, maar alleen nog bij Ton en Ine op hun Camping De Ontginner in Haghorst. Zij zoeken een nieuwe bestemming voor de camping omdat ze resp 67 en 62 jaar zijn.
DOEL IS NU OM DE STICHTING VIA CROWDFUNDING AAN EEN EIGEN TERREIN TE HELPEN WAAR NARREN GEBRUIK VAN KUNNEN MAKEN TOT VER IN DE TOEKOMST.

Stichting N.A.R. Is gericht op mensen die anders leven en denken dan gebruikelijk en die dat willen uitdragen in o.a.: levensfilosofie, tolerantie en levenswijsheid; leven leren en werken; omgang met en respect voor medemensen, natuur en milieu;  zelfvoorziening en consumptiebeperking ; samenlevings- en woonvormen; creativiteit;  respect voor al wat leeft, wat is en was .
Daarbij gaan we uit van zodanig gedrag dat er voor onze nakomelingen een waardevolle wereld overblijft die ook hen weer levensgeluk, warmte, voedsel en beschutting biedt.

De Stichting N.A.R. wil een netwerk van personen vormen die hun mogelijkheden, kwaliteiten, kennis, expressie, woonruimte en terreinen met anderen willen delen op een niet-commerciële basis, maar op basis van gelijkwaardigheid en respect voor elkaar en de wil om elkaar waar mogelijk te helpen met de mogelijkheden die men heeft. Daarvoor is de stichting gevestigd bij De Ontginner, een kleine camping waar de donateurs al dan niet tijdelijk kunnen verblijven, werken en recreëren en waar ze elkaar ook kunnen ontmoeten.

N.A.R. staat open voor iedereen die een andere “LEVENSREIS” wil maken en voor iedereen die dat voor anderen mogelijk wil maken. De Ontginner is de thuisbasis en daar is ook de HUISKAMER van de Stichting N.A.R.

Voor hun verblijf bij De Ontginner zijn onze donateurs bereid een nader overeen te komen tegenprestatie te leveren. Ze kunnen de voorzieningen op De Ontginner gebruiken of er op alternatieve wijze zelf in voorzien. Iedereen die als N.A.R. een bezoek wil brengen aan ons terrein informeert vooraf of een bezoek mogelijk is, en legitimeert zich ter plaatse. Verder gaan we er vanuit dat N.A.R. donateurs nagenoeg geen sporen van hun verblijf achterlaten en dat ze voor hun gemaakte onkosten of door hun gebruikte materialen vergoeden aan de terreinbeheerder.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA P4232273 achteraanzicht Alowiekes tuintje P4232237
<
>
campingoverzicht vanaf achter op kronkelmuur, en centrale tipi