3.1 N.A.R. TOEN EN NU IN HET KORT

STICHTING  N.A.R. STAAT VOOR NATUURLIJK ALTERNATIEF RECREËREN In het verleden vanaf 2003 stond binnen Stichting N.A.R. de afkorting voor Natuurliefhebbers Andersdenkenden en Reizigersvolk.  Daarnaast is er nog een andere NAR, al vanaf 1999 waar de huidige stichtingsbestuurders toen ook bij betrokken waren en die nog steeds bestaat als Netwerk Alternatieve Reizigers.  
Een tijdlang is Stichting N.A.R. slapend geweest, maar nu is ze weer actief, maar niet meer op meerdere terreinen zoals voorheen, maar alleen nog op Camping De Ontginner in Haghorst. Ton en Ine zoeken een nieuwe bestemming voor de camping omdat ze resp 67 en 63 jaar zijn. Ze willen hun Herberg De Sluis verkopen en eventueel ook hun camping de Ontginner of een deel ervan aan de Oirschotsedijk, maar tot op heden is dat nog niet gelukt. Zakelijk gezien zijn Herberg De Sluis en Camping De Ontginner inmiddels gestopt, ook al zijn beiden nog niet verkocht. Rond hun mantelzorgwoning willen ze liefst zelf nog beperkte privé camping- en N.A.R.activiteiten voortzetten. Voorlopig worden de activiteiten van Camping De Ontginner sinds mei beperkt voortgezet door en ten bate van Stichting N.A.R. Nadat er duidelijkheid is over overname op de een of andere manier van Herberg De Sluis en/of delen van gronden en gebouwen aan de Oirschotsedijk bekijken we hoe we uiteindelijk verder gaan met Stichting N.A.R. en Camping de Ontginner.

VOORLOPIG GAAT DE ONTGINNER HEEL BEPERKT VERDER ALS DE BASIS VAN STICHTING N.A.R (met 20 plaatsen) en daarnaast beheren Ton en Ine privé het stuk rond hun mantelzorgwoning van 5 plaatsen als Camping Den Bobbel (zoals 20 jaar geleden)
MOGELIJK KAN STICHTING N.A.R. VIA CROWDFUNDING TER PLAATSE EEN EIGEN KAMPEERTERREIN VERWERVEN WAAR NARREN BLIJVEND GEBRUIK VAN KUNNEN MAKEN TOT VER IN DE TOEKOMST.

OVER STICHTING N.A.R:

Stichting N.A.R. Is gericht op mensen die anders leven en denken dan gebruikelijk en die dat willen uitdragen in o.a.: levensfilosofie, tolerantie en levenswijsheid; leven leren en werken; omgang met en respect voor medemensen, natuur en milieu;  zelfvoorziening en consumptiebeperking ; samenlevings- en woonvormen; creativiteit;  respect voor al wat leeft, wat is en was .
Daarbij gaan we uit van zodanig gedrag dat er voor onze nakomelingen een waardevolle wereld overblijft die ook hen weer levensgeluk, warmte, voedsel en beschutting biedt.

Stichting N.A.R. wil een netwerk van personen vormen die hun mogelijkheden, kwaliteiten, kennis, expressie, woonruimte en terreinen met anderen willen delen op een niet-commerciële basis, maar op basis van gelijkwaardigheid en respect voor elkaar en de wil om elkaar waar mogelijk te helpen met de mogelijkheden die men heeft. Daarvoor is de stichting gevestigd bij Ton en Ine op De Ontginner, een kleine camping waar de donateurs al dan niet tijdelijk kunnen verblijven, werken en recreëren en waar ze elkaar ook kunnen ontmoeten.


N.A.R. staat open voor iedereen die een andere “LEVENSREIS” wil maken en voor iedereen die dat voor anderen mogelijk wil maken. De Ontginner is de thuisbasis en daar is ook de HUISKAMER van de Stichting N.A.R.

Voor hun verblijf bij De Ontginner zijn onze donateurs bereid een nader overeen te komen tegenprestatie te leveren. Ze kunnen de voorzieningen op De Ontginner mede gebruiken of er op alternatieve wijze zelf in voorzien. Iedereen die als N.A.R. een bezoek wil brengen aan ons terrein informeert vooraf of een bezoek mogelijk is, legitimeert zich ter plaatse en doneert aan N.A.R. de kosten die zijn/hun verblijf anders zou kosten. Verder gaan we er vanuit dat N.A.R. donateurs nagenoeg geen sporen van hun verblijf achterlaten en dat ze voor hun gemaakte onkosten of door hun gebruikte materialen vergoeden aan N.A.R.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA P4232273 achteraanzicht Alowiekes tuintje P4232237
<
>
campingoverzicht vanaf achter op kronkelmuur, en centrale tipi