KORT VERBLIJF IN ONZE TIPI’S ( en incidenteel nog een wagen)

Gasten zonder eigen kampeermiddel kunnen bij De Ontginner MEESTAL NIET MEER ZOALS IN DE VOORGAANDE JAREN TERECHT IN INGERICHTE PIPOWAGENS: DAARMEE ZIJN WE IN PRINCIPE GESTOPT (al kan er incidenteel nog wel eens eentje toevallig beschikbaar staan).
IN PLAATS DAARVAN KUNT U GEBRUIK MAKEN VAN ONZE 5 TIPI’S IN VERSCHILLENDE MATEN VOOR ZOVER ZE OP DAT MOMENT NIET BESPROKEN OF VERHUURD ZIJN: U dient zelf te zorgen voor uw slaapmatten, luchtbedden, slaapzakken enz te zorgen. Een vuur in een van de 3 grote tipi’s of een vuurpotje buiten erbij bij de twee kleinere hoort bij de mogelijkheden als U slaapplaats(en) in een tipi huurt. Tuinstoelen zijn steeds beschikbaar.

Extra doorberekend worden:

  • kosten catering/drankverbruik: via ons of derden
  • gastenbezoek, slaapmatten, veldbedden, beddengoed, extra bijzetkachels enz voor zover beschikbaar.
  • aangerichte schade, vernielingen, ongesorteerd (of niet camping eigen) afval
  • schoonmaakkosten via WAARBORG: 25 euro (kleine tipi) / 50 euro (grote tipi)
woonwagen De Flierefluiter  voor 4 pers woonwagen De Flierefluiter  voor 4 pers woonwagen De Flierefluiter te huur voor max  4 pers woonwagen De Flierefluiter en af te bouwen wagens woonwagen De Flierefluiter en af te bouwen wagen woonwagen de Poppenkast 1 van onze wc's in de toiletunit chaletje(2 pers) en woonwagen De Poppenkast(tot 4 pers) kampeerveld madeliefjes +  grootste woonwagen
<
>
chaletje(2 pers) en woonwagen De Poppenkast(tot 4 pers)