2 KOOPMOGELIJKHEDEN CAMPING

MOGELIJKHEDEN VOOR OVERNAME VAN CAMPING DE ONTGINNER

IN PRINCIPE KAN DE HELE CAMPING MET DE GEBOUWEN VERKOCHT WORDEN, MAAR DE GEBOUWEN EN HET HELE CAMPINGTERREIN ZULLEN NIET METEEN LEEG KUNNEN WORDEN OPGELEVERD: DE CAMPING BLIJFT TENZIJ ANDERS OVEREENGEKOMEN NOG HET HELE SEIZOEN 2019 IN GEBRUIK BIJ TON EN INE. IN IEDER GEVAL MOET ER BIJ EERDERE OVERDRACHT ZEKERHEID ZIJN DAT VOOR DIT SEIZOEN AANGEGANE VERPLICHTINGEN NETJES KUNNEN WORDEN AFGEWERKT.

WIJ WILLEN TER PLAATSE IN IEDER GEVAL NOG MOGELIJKHEDEN OVERHOUDEN OM ER TE KUNNEN GAAN WONEN IN ONZE MANTELZORGWONING WAARVOOR WE DE PRINCIPETOESTEMMING AL HEBBEN.
ALS DAT ER NIET VAN KOMT OMDAT WE EEN DEEL VAN HERBERG DE SLUIS (DIE WE OOK TE KOOP HEBBEN STAAN) BLIJVEN HOUDEN WILLEN WE VOOR ONZE HOBBY’S TER PLAATSE OP DE OIRSCHOTSEDIJK 4 NOG DE NIEUWE ZORGWONING EN/OF HET HOOFDDEEL VAN DE OUDE GROTE STALLEN(HET PANNENGEDEKTE DEEL) BLIJVEN AANHOUDEN.
IN DE KOMENDE MAANDEN OF IN DE REST VAN 2019 ZAL DUIDELIJK WORDEN HOE EEN EN ANDER ZICH ONTWIKKELT WAT BETREFT DE VERKOPEN VAN ONZE ONROERENDE GOEDEREN.

DE WOONBOERDERIJ VAN ONZE ZOON REIN IS NIET TE KOOP TOT OP HEDEN: DAT WIL  ZEGGEN DAT ER  S’WINTERS NIET GEWOOND MAG WORDEN OP DE CAMPING: DAGRECREATIE/DAGVERBLIJF MAG WEL !! INSCHRIJVEN IN DE GBA ELDERS OFWEL VERBLIJF IN BUITENLAND IS DAN WEL MOGELIJK. IN DE ZOMER KUN JE JE EIGEN GAST ZIJN OP DE CAMPING EN ER STEEDS VERBLIJVEN. ER ZIJN DUS WEL DEGELIJK MOGELIJKHEDEN VOOR SEMIPERMANENT VERBLIJF OP DE CAMPING.

BIJ VERKOOP VAN DE GEHELE CAMPING OF DELEN DAARVAN GELDEN VERDER NOG DE VOLGENDE AANVULLINGEN:

BIJ DE DIVERSE MOGELIJKHEDEN ZITTEN NOG DIVERSE ERFDIENSTBAARHEDEN INBEGREPEN DIE LATER MET KANDIDAATKOPERS BESPROKEN WORDEN, MAAR DIE ER WEL ESSENTIEEL BIJ HOREN WEGENS  ONZE REEDS GEMAAKTE (deels familiaire) AFSPRAKEN DAAROVER. OOK ZULLEN ER SOMS GEDEELTEN MANDELIG WORDEN: EEN EN ANDER OOK AFHANKELIJK VAN DE VERDERE KOOP- EN VERKOOPAFSPRAKEN.

ZOLANG WIJ NOG DELEN TER PLAATSE IN BEZIT HEBBEN BLIJVEN:
Aansluitingen voor gas, water, licht, riool en glasvezel worden  dan mandelig, evenals het adres en de lange camping inrit met houtwal van ca 6m breed TOT AAN HET PERCEEL EN DE HAL VAN ONZE ZOON BRAM EN KOMT ER EEN ERFDIENSTBAARHEID VAN WEG OVER DE CAMPING NAAR ONS PERCEEL MET DE ZORGWONING .
ZOLANG WIJZELF, ONZE ZOON BRAM OF STICHTING N.A.R. NOG ERGENS MEE GEVESTIGD ZIJN AAN DE OIRSCHOTSEDIJK 4 BLIJFT OOK HET ADRES MET BRIEVENBUS ONDER HUN/ONS BEHEER STAAN.

AANKOPEN ZIJN VERDER NOG UIT TE BREIDEN MET:
De Stiga grasmaaier waarmee nu gemaaid wordt gaat om niet naar de nieuwe campingbeheerders, en die zorgen steeds voor een zitmaaier die Ton en Ine zolang ze leven en daar nog bezittingen hebben mede mogen blijven gebruiken.

  • Uit het wagenpark volgens de “lijst 2018 prijslijst wagens, woonwagens, karren en onderdelen” kan uit de lijst van Ton worden gekozen wat eventueel wordt overgenomen tegen de daarin genoemde minimumprijs met daarop een korting van minimaal 25 %( voor zover nog aanwezig, niet door Ton en Ine uitgezonderd en nog voorkomend op een nog aan te passen nieuw te maken lijst)
  • De 5 nu aanwezige en staande tipi’s met de beperkte daarin aanwezige inrichting voor in totaal € 3500,-
  • Aanwezige bouwmaterialen voor afbouw van de mantelzorgwoning in goed overleg tegen onderling nader overeen te komen prijzen
  • Gereedschappenovername nader overeen te komen

Ton zal op verzoek en voor zover mogelijk tot 250 uur gratis assistentie verlenen aan kopers voor wat betreft leidingwerk, reparaties begeleiden en opstarten. Meer werkuren zullen tegen elkaar worden uitgeruild, danwel in overleg wederzijds vergoed.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA DCIM100MEDIADJI_0027.JPG P4232199 P4232188 P4232184 OLYMPUS DIGITAL CAMERA P4232137 P4232247 Camping-7 Camping-5 Campeerveld-2 Boomgaard-2
<
>
speelberg met erbij grootste woonwagen niet te huur: in restauratie