2.6 LANDBOUWGROND CA 6000M2 OOK LOS TE KOOP

ONS PERCEEL LANDBOUWGROND/HOBBYGROND VAN CA 6000M2 GROOT IS TE KOOP VOOR € 50.000 KK

PERCEEL HOBBYGROND VAN RUIM 6000m2 TE KOOP, UITERMATE GESCHIKT OM IN UW EIGEN STUKJE NATUUR ZINVOL UW VRIJE TIJD DOOR TE BRENGEN, AL VELE JAREN ALLEEN NATUURLIJK BEMEST EN ZEKER 20 JAAR NIET MEER BESPOTEN. gelegen in het veld met vrij uitzicht over de velden en met er vlakbij een groot en vrij toegankelijk bosgebied(waarop uitzicht). Heel geschikt om er allerlei gewassen in het klein op te verbouwen en voor je plezier dieren op te houden op een natuurlijke manier voor eigen gebruik. Een voedselbos realiseren hoort ook tot de mogelijkheden. Bestemming agrarisch, GELEGEN NET ACHTER EN AANSLUITEND AAN ONZE CAMPING DE ONTGINNER EN OOK RECHTSTREEKS VANAF ONZE CAMPING BEREIKBAAR. DE NODIGE VOORZIENINGEN EN AANSLUITINGEN ZIJN EVENTUEEL OP OF VIA CAMPING DE ONTGINNER REALISEERBAAR, MAAR NU WE DE CAMPING TE KOOP HEBBEN KAN DAT ALLEEN IN GOED OVERLEG GEREGELD WORDEN MET DE NIEUWE EIGENAREN.
Het perceel is met houtwallen aangeplant, verder weiland. Met een eigen dubbele gegalvaniseerde afsluitbare poort als ingang: die poort en de grond daar meteen bij blijft echter eigendom van ons als toegangsweg tot ons nieuwe gebouw op de camping dat we zelf willen houden.
EVENTUEEL IS ER EEN mogelijkheid om op De Ontginner NU NOG VIA ONS ALS VERKOPERS VAN DE CAMPING OF LATER MET DE NIEUWE EIGENAREN uw eigen plaats(en) te hebben(OF OOK ERBIJ TE KOPEN) OM met uw eigen kampeermiddel(en) aansluitend aan het agrarische perceel TE KUNNEN RECREËREN/ VERBLIJVEN .
Er staan ook enkele hoogstam fruitbomen op het perceel en er ligt een grote vijver tegenaan. Het is voor een groot deel afgerasterd met dubbelstaafs hekwerk en verder met gaas. Momenteel lopen er weer schapen op en staan er een paar open schuilhutten op die verplaatsbaar zijn. Officiële bouwwerken zijn op het perceel zelf niet toegestaan, maar eventueel wel van ons over te nemen. Wij hebben er altijd allerlei natuurvriendelijk op gewerkt en er landbouwhuisdieren op gehouden, maar wegens onze leeftijd houdt dat een keer op. BEZICHTIGING, VERDERE VOORWAARDEN, (ON-)MOGELIJKHEDEN EN OVERNAMEOVERLEG ALLEEN OP AFSPRAAK EN ALLEEN TER PLAATSE BIJ DE ONTGINNER OF BIJ HERBERG DE SLUIS MET TON LAVRIJSSEN.

EVENTUEEL IS ER BIJ DE INGANG VAN DE CAMPING VOORAAN OOK EEN OUD OPSLAGHOK/ STALLING TE KOOP VOOR € 40.000 KK DIT VINDT U OOK TERUG ELDERS OP DEZE VERKOOPSITE.

DCIM100MEDIADJI_0027.JPG OLYMPUS DIGITAL CAMERA
<
>
dronefoto De Ontginner voorterrein en gebouwen