1.6 BESTEMMING EN (ON)MOGELIJKHEDEN

VOOR DE OFFICIËLE BESTEMMING IN HET BESTEMMINGSPLAN TER PLAATSE VERWIJZEN WIJ U DOOR NAAR DE GEMEENTE HILVARENBEEK. u KUNT ZE OOK T.Z.T. VAN ONS OP VERZOEK KRIJGEN DOORGEMAILD, WANT ONLANGS HEBBEN OOK WIJ ZE OFFICIEEL OPGEVRAAGD OM ONDUIDELIJKHEDEN TE VOORKOMEN.

VOOR DE CAMPING IS ER EEN ONTHEFFING VAN TOEPASSING VOOR EEN KLEINSCHALIG KAMPEERTERREIN MET 25 PLAATSEN EN 60 PERSONEN: DAARVAN GEVEN WIJ MET HET VERKOPEN VAN DE CAMPING 20 PLAATSEN DOOR VOOR 50 PERSONEN. DE REST GEBRUIKEN WE VOOR ONSZELF, ONZE KINDEREN , KLEINKINDEREN EN VRIENDEN EN KENNISSEN OM DIE BIJ ONS TE KUNNEN LATEN VERBLIJVEN EN VERDER NOG VOOR STICHTING N.A.R. ALS WE DELEN VAN ONS TERREIN EN DE GEBOUWEN OVERHOUDEN.

VERDER HEBBEN WE EEN HEEL SPECIALE EN UNIEKE VERGUNNING, NOG AFGEGEVEN DOOR DE VOORMALIGE GEMEENTE DIESSEN, VOOR HET HOUDEN VAN VELE SOORTEN HOBBYDIEREN TER PLAATSE: ZOWEL GELDIG IN DE GEBOUWEN ALS OP HET HELE TERREIN. ALLES WAAR OOIT AAN IS GEDACHT STAAT DAAROP EN IS VERGUND TER PLAATSE.

HEEL VEEL IS TER PLAATSE MOGELIJK, MAAR ONMOGELIJK IS HET VAST BEWONEN VAN DE GEBOUWEN, WAGENS OF HET TERREIN: INSCHRIJVEN IN DE GBA IS NIET MOGELIJK, MAAR ER ZIJN WEL REDELIJKE VERBLIJFS MOGELIJKHEDEN OM ER DRIEKWART VAN HET JAAR CONTINU TE ZIJN.
VERDER IS HEEL BIJZONDER DAT OP DE CAMPING WOONWAGENS(GEEN STACARAVANS) OFFICIEEL MOGEN WORDEN GEBRUIKT ALS KAMPEERMIDDEL: DAAROVER HEEFT DE RAAD VAN STATE IN HET VERLEDEN UITSPRAAK GEDAAN NA ONZE BEZWAREN TOEN OP HET BESTEMMINGSPLAN TER PLAATSE.

DCIM100MEDIADJI_0027.JPG OLYMPUS DIGITAL CAMERA
<
>
dronefoto De Ontginner voorterrein en gebouwen