1.5 NUTSVOORZIENINGEN ERFDIENSTBAARHEDEN


ONZE CAMPING BESCHIKT ZELF OVER EEN EIGEN ADRES : DAT MAG BLIJVEND WORDEN GEBRUIKT DOOR ONSZELF PRIVÉ EN ZAKELIJK , ONZE ZOON DIE ACHTER DE CAMPING EEN OPSLAGHAL HEEFT MET 5000M2 GROND, DE TER PLAATSE GEVESTIGDE STICHTING N.A.R. EN IN SOMMIGE GEVALLEN DOOR ONZE CAMPINGGASTEN/NARREN
DAT ADRES IS OOK MET DE ANDERE GEBRUIKERS GEZAMENLIJK BESCHIKBAAR VOOR KOPERS VAN DE CAMPING EN DE GRONDEN TER PLAATSE.

DE ONTGINNER IS OP ALLE NORMALE NUTSVOORZIENINGEN ZELFSTANDIG AANGESLOTEN: HET BETREFT:

EEN STROOMAANSLUITING (via een aanvoerkast met meters) EN TWEE AANSLUITBORDEN IN DE ZORGWONING EN IN DE N.A.R. HUISKAMER DE HELE CAMPING IS, DAN WEL NOG KAN WORDEN AANGESLOTEN.

EEN GASAANSLUITING(via een buiten meterkast) WAAROP ZOWEL DE ZORGWONING ALS HET TOILETGEBOUW ZIJN AANGESLOTEN EN WAAROP EVENTUEEL OOK DE GROEPSRUIMTE(N.A.R. HUISKAMER) ALS HET CHALETJE KUNNEN WORDEN AANGESLOTEN(de betreffende leidingen liggen er al)

EEN WATERMETER IN EEN BUITENPUT WAAROP DE TOILETUNIT EN EEN PAAR BUITENKRAANTJES ZIJN AANGESLOTEN EN VIA DE ZORGWONING DE REST VAN DE CAMPING.

EEN RIOOLLEIDINGENSTELSEL DAT RECHTSTREEKS OP HET DRUKRIOOL IS AANGESLOTEN: ER KOMT GEEN REGENWATER IN TERECHT.
HET HEMELWATER BLIJFT OP EIGEN TERREIN EN BEZINKT. VERDER LOOPT OOK EEN GROOT DEEL DAARVAN IN DE TWEE GROTE VIJVERS OP HET TERREIN.

GLASVEZEL LIGT OP EIGEN TERREIN EN IS AANGESLOTEN IN DE ZORGWONING. DAAR IS OOK ONZE EIGEN WIFI(voor 25x) VOORZIENING AANGESLOTEN WAARVAN OP HET HELE CAMPINGTERREIN GEBRUIK VAN KAN WORDEN GEMAAKT. TV ONTVANGST IS VIA DE GLASVEZELKABEL OOK VOORZIEN, MAAR ALLEEN VOOR IN DE ZORGWONING.

ERFDIENSTBAARHEDEN ZIJN ER AL T.B.V. DE HAL EN GROND VAN ONZE ZOON EN WORDEN ER VERDER GEVESTIGD AFHANKELIJK VAN WAT EN HOE EEN EN ANDER WORDT VERKOCHT, MAAR ZEKER OOK ALS WIJ TER PLAATSE ONZE ZORGWONING / HOBBYRUIMTE BLIJVEN HOUDEN VOOR ONSZELF. EEN EN ANDER WORDT BESPROKEN MET KOPERS VOOR ZOVER DAT HUN BETREFT.

DCIM100MEDIADJI_0027.JPG OLYMPUS DIGITAL CAMERA
<
>
dronefoto De Ontginner voorterrein en gebouwen