5.0 ALLERLEI EN TOEKOMSTIG VERBLIJF

DIT JAAR IS ALLERLEI, OOK HEEL ALTERNATIEF  VERBLIJF OP ONZE CAMPING MOGELIJK, ZOWEL IN GROEPSVERBAND ALS INDIVIDUEEL, ZOWEL IN ONZE TIPI’S, ONZE KAMPEER- EN RECREATIEMIDDELEN EN MISSCHIEN OOK WEL WEER IN ENKELE WOONWAGENS OF ANDERE WAGENS. VERDER HEBBEN WE NOG DIVERSE TENTEN LIGGEN.
VERDER NATUURLIJK OOK IN ZELF MEE TE BRENGEN KAMPEERMIDDELEN OF ONDERKOMENS. 
WAT WIJ HEBBEN IS OOK METEEN VOOR DE VERKOOP BEDOELD EN ALS HET OPGEZET STAAT WORDEN ER OOK METEEN FOTO’S VAN GEMAAKT OM ZE DAARNA TE KUNNEN VERKOPEN. MISSCHIEN LATEN WE ZE DAN OOK WEL EEN TIJDLANG OPGEZET STAAN MET DAT VERKOOPDOEL.

WAT ER IN DE TOEKOMST MOGELIJK IS BIJ ONS OP DE CAMPING HANGT VOORAL AF VAN WAT ER WEL OF NIET VAN ONZE CAMPING WORDT OVERGENOMEN DOOR DERDEN OF DOOR STICHTING N.A.R.

VERDER KAN HET OOK ZIJN DAT DE HERBERG AL WORDT VERKOCHT VOORDAT WE MET DE CAMPING ZOVER ZIJN: iN DAT GEVAL KAN HET OOK ZIJN DAT WE DE CAMPING WEL HOUDEN, MAAR ZE GAAN GEBRUIKEN VOOR STICHTING N.A.R. OF ZE LATEN GEBRUIKEN DOOR ENKELE MENSEN DIE VIA N.A.R. MET ONS IN CONTACT ZIJN GEKOMEN

DCIM100MEDIADJI_0027.JPG OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA DCIM100MEDIADJI_0029.JPG DCIM100MEDIADJI_0028.JPG DCIM100MEDIADJI_0027.JPG
<
>
7 m tipi achterterrein met erin kunstgras en vuurplaats